Pronađite nadahnuće u pričama Street Viewa

Slika Zanzibara

Zanzibar

Pogledajte kako kolektiv pouzdanih fotografa Street Viewa, "World Travel in 360 (WT360)", govori o projektu Zanzibar, inicijativi koja je pokrenuta u suradnji s tanzanijskom vladom i čiji je cilj stavljanje Zanzibara na kartu. Federico Debetto, Nikolaj Omelčenko i Chris du Plessis otputovali su u Tanzaniju kako bi postavili temelje za mapiranje arhipelaga, educirali mještane o fotografijama Street Viewa i razvili održivi model za zajednicu pomoću kojeg će sama nastaviti projekt.

Slika Mjanmara

Mjanmar

Istražite Mjanmar uz ovaj videozapis u kojem se prikazuje nevjerojatan rad fotografa Nyija Lynna Secka i njegovih kolega iz 3XVIVR Productionsa. 3XVIVR je posvetio mnogo vremena i truda posebnom projektu kojim želi digitalizirati Mjanmar pomoću Street Viewa i očuvati kulturnu baštinu te zemlje uz slike od 360°.

Slika – Zimbabve

Zimbabve

Poslušajte priču Tawande Kanheme o mapiranju Zimbabvea pomoću Street Viewa. Tawanda se vratio u svoju domovinu Zimbabve kako bi Street View slike glavnog grada Hararea i Viktorijinih slapova, međunarodne turističke destinacije, stavio na Google karte. Nedavno je svoj projekt proširio kako bi obuhvatio i ključne lokacije u blizini Zimbabvea.

Slika Kenije

Kenija

Upoznajte neke pouzdane fotografe Street Viewa i Lokalnih vodiča koji mapiraju Keniju. Njihova želja da svijetu pokažu čudesne ljepote Kenije dovela ih je do Street Viewa kao najboljeg alata za ostvarivanje tog cilja.

Slika Armenije

Armenija

Poslušajte priču Joea Hacobiana, jednog od osnivača neprofitne organizacije Armenia360. Joe je na susretu Street Viewa 2019. u Londonu govorio o putovanju svojeg tima tijekom mapiranja drevne zemlje svojih predaka. Ova priča dokazuje kako svatko može dobiti nadahnuće za postavljanje važnih mjesta na kartu pomoću Street Viewa.

Slika – Bermuda

Bermuda

Saznajte kako je Turistička zajednica Bermuda, organizacija za marketing turističke destinacije, angažirala Miles Partnership, pouzdanu agenciju Street Viewa, za prikupljanje slika za Street View. Agencija Miles Partnership pružila je podršku Turističkoj zajednici Bermuda u optimizaciji online prisutnosti na Google kartama i potaknula otkrivanje lokalnih tvrtki, istodobno pomažući turistima da virtualno istraže Bermudu dok planiraju putovanje (ili sanjare o njemu).

Slika – Tonga

Tonga

Osnivači Grid Pacifica Tania Wolfgramm i Wikuki Kingi dokumentiraju svoje mapiranje tijekom putovanja u Tongi. Da bi promovirali kulturu Tonge i drugih pacifičkih otoka, upustili su se u ambiciozan plan koji obuhvaća mapiranje čitavog arhipelaga i njegovo dodavanje na Street View. Ovdje pogledajte njihovu fascinantnu priču.