Predstavite svoju tvrtku na Google kartama

Privucite više korisnika pomoću sjajnih slika svoje tvrtke na Google kartama. Surađujte sa stručnjakom za Street View da biste izradili vlastiti interaktivni virtualni obilazak ili nabavite opremu kompatibilnu sa Street Viewom da biste sami snimili slike.

Slike i obilasci od 360° poboljšavaju rezultate

Visokokvalitetne fotografije na profilu tvrtke mogu poboljšati korisnički doživljaj i olakšati korisnicima da vas pronađu. Obilasci od 360° omogućuju korisnicima da zavire u unutrašnjost prije dolaska i poboljšavaju vašu online vidljivost.

Ikona vidljivosti

62% posjetitelja preferira profile s fotografijama unutrašnjosti trgovine.

Ikona virtualnog obilaska

Dvostruko je vjerojatnije da će profili s fotografijama i virtualnim obilaskom pobuditi interes.

Ikona profila

Potpuno ispunjeni profili ulijevaju povjerenje. Postoji 78% veća vjerojatnost da će ih korisnici smatrati respektabilnim.

Ikona tvrtke

U prosjeku 41% pretraživanja tvrtki na Google kartama rezultira posjetom prodajnom mjestu.

Ikona motiviranja korisnika

Profili s fotografijama i obilascima motiviraju korisnike da izvrše kupnju u 29% slučajeva.


Predstavite svoju tvrtku iz svih kutova

Potaknite povjerenje i pomozite korisnicima da vas brže pronađu objavljivanjem interaktivnog virtualnog obilaska tvrtke ili ažuriranjem Street Viewa na svojoj lokaciji. Potražite pomoć stručnog pouzdanog fotografa Street Viewa ili koristite aplikaciju Street View da biste sami snimili i objavili slike.

Vlasnici tvrtki

Angažirajte pouzdanog fotografa Street Viewa

Surađujte sa stručnjakom koji je specijaliziran za snimanje sjajnih slika za Google karte. Bilo da želite nove slike na razini ulice kako biste prikazali svoje novo pročelje na Street Viewu ili želite visokokvalitetan i interaktivan obilazak unutrašnjosti tvrtke, pregledajte popise stručnjaka za najam i pronađite profesionalca u blizini, a on će obaviti ostalo.

Obilazak od 360°

Izradite vlastiti obilazak od 360°

Snimite i objavite slike od 360° pomoću opreme kompatibilne sa Street Viewom. Upotrebljavajte profesionalne alate kako biste stvorili interaktivan doživljaj za svoje korisnike i koristite aplikaciju Street View da biste podijelili, prenijeli ili objavili slike od 360° na Google kartama.

Što očekivati od stručnjaka?

Kao tvrtki koja traži priliku za izlaganje, iskusan suradnik Street Viewa može vam pomoći da poboljšate vidljivost i istaknete se na Google kartama. No prije nego što se uključite, važno je razumjeti ulogu svake strane u toj razmjeni.

Vlasnici tvrtki

  • Ako angažirate pouzdanog fotografa da snimi slike vaše tvrtke, imajte na umu da Google ne može jamčiti kvalitetu njegovih usluga.
  • Sve sporazume o uvjetima, uslugama i cijeni fotografiranja sklapate vi i fotograf.
  • Plaćanja za virtualni obilazak ili fotografije moraju se izvršiti pouzdanom fotografu – plaćanja se ne vrše Googleu niti putem Googlea.
  • Ako dođe do spora, trebat ćete ga riješiti s fotografom ili agencijom u skladu s uvjetima vašeg ugovora.
  • Ako želite prijaviti problem u vezi s uslugama koje pruža pouzdani fotograf Street Viewa, to možete učiniti tako da ispunite ovaj obrazac.

Upotreba usluga Street Viewa

Pomoću tehnologije kompatibilne sa Street Viewom pouzdani profesionalci mogu snimiti i objaviti slike na razini ulice kako bi se ažurirao Street View u vašim zajednicama.

  • Iako Google ne zapošljava fotografe ni agencije, suradnicima dopuštamo da objave ažurirane slike cesta Street Viewa. Naš popis stručnjaka za najam prikazuje fotografe i agencije koji su dokazali svoju stručnost doprinosom sjajnih slika visoke kvalitete.
  • Google nastavlja voziti kroz mnoge zemlje kako bismo vam pružili slike koje poboljšavaju vaš doživljaj i pomažu vam otkriti svijet oko sebe. Provjerite naše sljedeće odredište da biste vidjeli hoćemo li uskoro doći i do vas ili se obratite pouzdanom profesionalcu ako želite dobiti nove slike što prije.