Pravila za pouzdane fotografe Street Viewa

Ova se pravila primjenjuju na sve sudionike programa Pouzdani fotografi Street Viewa koji prikupljaju slike u ime svojih klijenata za upotrebu na Googleovim proizvodima.

Naša pravila za pouzdane fotografe Street Viewa obuhvaćaju četiri područja:


Uvjeti transparentnosti

Kako bi klijenti u potpunosti shvatili koje prednosti nudi prijenos slika na Googleove proizvode, moraju imati odgovarajuće informacije koje će im pomoći u donošenju utemeljenih odluka. Stoga od svih sudionika programa pouzdanih fotografa zahtijevamo transparentnost u pogledu informacija koje utječu na te odluke. Osim ispunjavanja zahtjeva u nastavku, sudionici programa pouzdanih fotografa moraju poduzeti razumne mjere da klijentima dostave druge relevantne informacije na zahtjev.

Kad prodajete fotografske usluge, važno je da utjelovljujete istu transparentnost i da budete svjesni obaveza i prava koja se odnose na druge osobe, robne marke i lokalne zakone.


Odgovarajuća upotreba Googleovih robnih marki

Samo fotografi ili tvrtke koje su stekle status pouzdanih mogu upotrebljavati robnu marku Street View Google karata i značku pouzdanog fotografa kao marketinške elemente. S obzirom na to da ste pouzdani fotograf, pozivamo vas da ih iskoristite kako biste istaknuli svoj status. Pouzdani profesionalci mogu upotrebljavati značku pouzdanog fotografa, logotip i originalne elemente robne marke, uključujući Google karte i Street View ili bilo koje druge povezane logotipove. U nastavku su navedene neke stvari koje smijete odnosno ne smijete raditi s njima. Ako smatrate da netko krši Googleovu dopuštenu upotrebu naših elemenata robne marke, to možete prijaviti ovdje. Za sve ostale elemente robne marke Google neprikladnu upotrebu možete prijaviti ovdje.


Zahtjevi kvalitete za slike pouzdanih fotografa


Zabranjeni postupci


O našim pravilima

Važno je da se upoznate i budete u tijeku s Googleovim pravilima za pouzdane fotografe Street Viewa. Ako smatramo da kršite naša pravila, možemo vas kontaktirati radi provođenja podrobnog pregleda vaših postupaka i zatražiti provođenje korektivnih radnji. U slučaju ozbiljnih ili uzastopnih kršenja pravila možemo vas isključiti iz programa pouzdanih fotografa i obavijestiti vaše klijente o tome. Možemo vam i onemogućiti da doprinosite proizvodima Google karata.

Ta pravila, uz postojeće odredbe i pravila koja se mogu primjenjivati na treće strane, uključuju sljedeće: