Unaprijedite svoju tvrtku

Pregledajte različite vrste certificiranih partnera – izdavača

Zašto surađivati s certificiranim partnerom – izdavačem

Naša globalna mreža certificiranih Googleovih partnera – izdavača omogućuje vam pronalaženje savršenog partnera za unovčavanje sadržaja.

Surađujte s nekim tko ima iskustvo u odgovarajućoj djelatnosti kako biste prešli na sljedeću razinu razvoja poslovanja.

Uz podršku pouzdanog partnera možete se sa sigurnošću suočiti s najvećim poslovnim izazovima.

Objašnjenje različitih vrsta certificiranih partnera – izdavača

Certificirani Googleov partner – izdavač je tvrtka koja je prošla naš pregled te je dokazala svoju stručnost u vezi s upotrebom Googleovih proizvoda i da izdavačima nudi inovativna rješenja i usluge.

Premier program je osmišljen za partnere koji dosljedno ispunjavaju zahtjeve našeg ekskluzivnog programa. Premier partneri dokazano su uspješni u kvaliteti, veličini i ispunjavanju obaveza kako bi omogućili izdavačima unovčavanje u ekosustavu.

Partner platforme Google Ad Manager 360 je tvrtka koja ima Googleovo odobrenje za prodaju i pružanje podrške izdavačima za Google Ad Manager 360. Izdavačima može pružiti različite usluge, uključujući sljedeće: postavljanje Google Ad Manager 360 računa i upravljanje njima, prodaja i isporuka oglasa, pružanje podrške i obuke te pružanje pomoći izdavačima u optimizaciji prihoda.

Neki su se certificirani Googleovi partneri – izdavači razvili te su uložili u tehnologiju i rješenja kako bi se posvetili pružanju podrške izdavačima putem zasebnih usluga. Stručni partneri su stručnjaci za određene proizvode i usluge, što izdavačima omogućuje lakše pronalaženje pravog partnera za suradnju ovisno o potrebama.

Pronađite pravog partnera za sebe.

Pronađite partnera