Sklopite partnerstvo s pouzdanim stručnjakom

Ako svoje poslovanje želite podići na višu razinu, oslonite se na stručnost certificiranih Googleovih partnera – izdavača. Oni će vam pomoći sa svime, od povećavanja prihoda od oglasa do osmišljavanja strategija u različitim područjima uključujući njihovo postavljanje, optimizaciju i održavanje. A vi ćete se moći usredotočiti na ono što volite – stvaranje izvrsnog sadržaja.

Zaradite više na svakom pikselu.

Oslonite se na stručnost partnera koji će optimizirati vaš digitalni sadržaj kako biste mogli privući najprofitabilnije i najrelevantnije oglase. Kada stvarate sadržaj s toliko strasti, uistinu zaslužujete zaraditi više na njemu.

Dobijte stručna znanja koja ćete moći iskoristiti danas. I sutra.

Od dizajna aplikacije do optimizacije oglasa i više, primajte uvide, usluge i tehnologiju koji će vam pomoći da donesete informiranije odluke i povećate dobit.

Usredotočite se na ono u čemu ste najbolji.

Kada imate stručnog partnera koji može iskoristiti najbolje tehnologije za oglašavanje kako bi povećao vaš potencijal za stvaranje prihoda, imat ćete na raspolaganju više vremena da se usredotočite na ono što je najvažnije: stvaranje izvrsnog sadržaja.
Poboljšajte izvedbu u svakom pogledu.
Računajte na certificirane partnere – izdavače koji će pružiti podršku vašem poslovanju stručnim rješenjima koja uključuju:
cjelovite usluge operacija oglasa, implementacija i testiranja
razvoj dizajna za mobilne uređaje, web i aplikacije te responzivnog dizajna
alate za moderiranje sadržaja
rješenja za platformu i unovčavanje videozapisa
prilagodbu oglasa
cjelovite usluge za unovčavanje mobilnih aplikacija, akviziciju korisnika i ponovan angažman korisnika

Radite s najboljima
Potražite bedž.
Bedž certificiranih partnera – izdavača znači da radite s nekim koga je Google temeljito provjerio. Ta osoba ne samo da je prošla Googleove ispite za certifikaciju proizvoda, nego je i uspješno pomagala izdavačima kao što ste vi da postignu uspjeh.

Ne samo da je prihod izvrstan, nego su i podrška i ideje za poboljšanje moje web-lokacije fantastični. Njihovu timu zaista je stalo do mojega poslovanja i žele mi pomoći da budem još uspješnija.
Lauren Breeze, Izdavač - Nashville Fun for Families

Pronađite pravog partnera za sebe.
Pronađite partnera