Onemogućite pristup zlonamjernima

Ne morate biti tehnološki stručnjak da biste zaštitili svoje podatke. Saznajte što možete učiniti da biste se zaštitili na internetu, na primjer, odabrati snažne zaporke te instalirati protuvirusni softver. Također saznajte što mi činimo za zaštitu vaših podataka i uređaja.

 • Izbjegavanje prijevara

  Na internetu možete upoznati mnogo simpatičnih ljudi, ali nekoliko loših može sve pokvariti. Slijedite ova tri jednostavna savjeta za izbjegavanje prevaranata i očuvanje sigurnosti na webu.

  Pročitajte više

 • Kako vas štitimo od obmana i osobnih prijevara

  Baš kao u svijetu izvan mreže, i na internetu postoje različiti prevaranti i varalice. Saznajte više o tome što Google radi kako bi spriječio da vas prevare.

  Pročitajte više

 • Sprječavanje krađe identiteta

  Ne biste ostavili ulazna vrata otključana, pa zašto ne biste zaštitili i svoj online identitet? Izbjegavanjem nekoliko uobičajenih trikova kojima se služe kriminalci možete se zaštititi od internetskih prijevara i krađe identiteta.

  Pročitajte više

 • Kako vam pomažemo u borbi protiv krađe identiteta

  Saznajte više o tome kako Google pomaže u sprječavanju krađe identiteta.

  Pročitajte više

 • Održavanje čistoće uređaja

  Naučite prepoznati uobičajene signale koji pokazuju da vaš uređaj može biti zaražen zlonamjernim softverom osmišljenim da našteti vašem uređaju ili mreži te kako se od njega možete zaštititi.

  Pročitajte više

 • Kako vam pomažemo održavati čistoću računala i uređaja

  Pogledajte kako Google pomaže u zaštiti vašeg računala i uređaja od zlonamjernog softvera.

  Pročitajte više