Povežite se s Google partnerom.

Potrebna vam je pomoć u upravljanju online oglašavanjem? Pronađite partnere među online profesionalcima, agencijama, marketinškim stručnjacima i specijalistima koje je obučio i certificirao Google.

Pronađite partnera

Vi ste online profesionalac ili agencija? Pridružite se Google Partnersu.

Saznajte kako

Potražite bedž.

Bedž Google partnera pokazuje da je partner položio ispite za stjecanje certifikata za Google AdWords proizvode te da ima najnovija znanja o proizvodima. Drugim riječima, zaradio je taj bedž.

Potražite pomoć koja vam je potrebna.

Google partneri mogu se specijalizirati za AdWords proizvode za jedno ili više sljedećih područja:

 • Oglašavanje na pretraživačkoj mreži

  Ovi vam partneri mogu pomoći u izradi i optimiziranju oglasa koji se prikazuju na Google pretraživačkoj mreži. Mogu vam i pružiti savjete o strategiji ključnih riječi i planiranju proračuna.
 • Mobilno oglašavanje

  Partneri s certifikatom za mobilno oglašavanje mogu vam pomoći u povezivanju s potencijalnim klijentima na mobilnim uređajima putem tekstualnih, slikovnih, videooglasa i oglasa u formatu HTML5.
 • Videooglašavanje

  Potrebna vam je pomoć s implementacijom i optimiziranjem kampanja videooglasa na YouTubeu? Ovi vam partneri mogu pomoći u tome.
 • Prikazni oglasi
  Prikazni oglasi

  Oglašavanje na prikazivačkoj mreži

  Ovi vam partneri mogu pomoću u izradi privlačnih vizualnih oglasa pomoću kojih možete pristupiti korisnicima na preko dva milijuna web-lokacija i u 650.000 aplikacija.
 • Oglašavanje na Google Shoppingu*

  Certificirani partneri pomoći će vam da prezentirate svoje proizvode na Google pretraživačkoj mreži, predstavite svoju ponudu na Merchant Centeru i izrađujete Google Shopping kampanje.
  * Ispit Oglašavanje na Google Shoppingu nije dostupan na nekim jezicima. Dostupnost možete provjeriti u našem centru za pomoć.
Preskoči oglas

Oglas 0:{[eventToControllerCtrl.data ? eventToControllerCtrl.data : 30]}

 

Fino mljevena kava "Kod Ane"

Razbudite svoja osjetila lokalnom organskom kavom

 

Fino mljevena kava "Kod Ane"

Razbudite svoja osjetila lokalnom organskom kavom

 

Fino mljevena kava "Kod Ane"

Razbudite svoja osjetila lokalnom organskom kavom

kava

Udružite se s pravim partnerom.

Partnere iz cijelog svijeta koji imaju bedž, koji poznaju vašu djelatnost i specijalizirani su za ono što vam je potrebno možete pretraživati prema stručnosti, lokaciji i proračunu.

Pronađite partnera

Google ne daje nikakva obećanja ni jamstva u vezi s izvedbom ili kvalitetom partnera navedenih u Google pretraživanju partnera. Google ne naplaćuje uključivanje u taj imenik niti prihvaća uplate za bolji položaj.