GoogleGoogle Analytics

Više o certificiranim partnerima

Program certificiranih partnera za Google Analytics akreditacija je za agencije i konzultante koji pružaju usluge implementacije web-analize, usluge analize, testiranja web-lokacija i optimizacije konverzija. Inzistiramo da svi naši partneri prođu kroz dugi postupak prijave i razgovora u kojemu ispitujemo njihovo znanje i mogućnosti kako bismo pružili kvalitetu najviše razine.

Svi naši partneri imaju certifikat kako bi vam pomogli pri praćenju vaših poslovnih ciljeva na webu pomoću kojih možete doći do korisnih informacija o posjetiteljima. Certificirane tvrtke pružaju cijeli niz usluga osim web-analize, od razvoja web-lokacije do oglašavanje na mreži i općeg poslovnog savjetovanja. Možda ćete morati istražiti više tvrtki da biste pronašli onu koja vam najbolje odgovara.

Više o prodavačima usluge Premium

Program ovlaštenih prodavača usluge Google Analytics Premium traži certificirane partnere za Google Analytics koji su ovlašteni za izravnu prodaju paketa Google Analytics Premium klijentima. To obuhvaća reviziju implementacije, stalnu podršku i vođenje računa što biste dobili da ste uslugu Google Analytics Premium kupili izravno od Googlea.

Saznajte više