GoogleGoogle Analytics

Sadržaj Google Analytics

Pomoću izvješća o sadržaju usluge Google Analytics otkrijte koji je najposjećeniji sadržaj na vašoj web-lokaciji i gdje se nalazi skriveno blago. Pomoću njega možete saznati koliko često korisnici posjete svaku stranicu vaše web-lokacije, koliko se dugo zadrže i koliko često ostvare konverziju. Sva se izvješća nalaze u odjeljku sadržaja.

Pretraživanje web-lokacije: omogućite posjetiteljima brže pronalaženje odredišta

Kada posjetitelji ne mogu pronaći ono što traže, koriste pretraživanje. Pomoću izvješća Pretraživanje web-lokacije usluge Google Analytics možete saznati što posjetitelji zapravo traže. Otkrijte propuštene prilike za promociju proizvoda i skratite vrijeme do konverzije.

Saznajte više

Google Analytics – prikaz na stranici: provjerite kako se posjetitelji kreću po vašoj web-lokaciji

Gledajući izvješća usluge Google Analytics, ponekad je teško predočiti kako se posjetitelji kreću po određenoj stranici web-lokacije. Pomoću usluge Google Analytics – prikaz na stranici možete pogledati kako se posjetitelji kreću po vašoj web-lokaciji.

Saznajte više

Analiza brzine web-lokacije: otkrijte moguće probleme prije nego što to učine korisnici

Svi znamo kako frustrirajuće može biti sporo učitavanje web-lokacije, a može se i loše odraziti na vaš poredak u oglašavanju i pretraživanju. Provjerite koliko se dugo učitavaju vaše stranice u izvješću Brzina web-lokacije usluge Google Analytics. Pronađite i popravite spore stranice te usrećite svoje posjetitelje.

Saznajte više

Praćenje događaja

Praćenje događaja: saznajte što posjetitelji rade na vašoj web-lokaciji

Uvid u radnje posjetitelja na vašim stranicama može biti stvarno koristan. Provjerite koliko često vrše radnje pomoću elemenata programa Flash i AJAX ili koliko često otvaraju veze za preuzimanje brošura o proizvodu. Možete čak i postaviti praćenje događaja da biste stekli bolji uvid u način ponašanja posjetitelja.

Saznajte više

AdSense

Bolje iskoristite program AdSense

Program AdSense blogerima i izdavačima sadržaja omogućuje zaradu od oglasa. Google Analytics omogućuje izravni uvoz AdSense podataka kako bi se oglasi prikazivali na što boljem mjestu na web-lokaciji.

Saznajte više