GoogleGoogle Analytics

Alati za analizu

Pozabavite se svojim podacima. Standardna izvješća omogućuju jednostavno praćenje i uvid u aktivnost na vašoj web-lokaciji. Osim toga, u tek nekoliko klikova možete izraditi prilagođena izvješća, segmente posjetitelja te ustanoviti koje važne podatke podijeliti sa svojim timom.

Izvješća u stvarnom vremenu: pratite aktivnost u bilo kojem trenutku

Provjerite koliko je korisnika upravo na vašoj web-lokaciji, otkuda su došli i što gledaju. Uz izvješća u stvarnom vremenu možete saznati je li novi sadržaj na vašoj web-lokaciji tražen, privlači li današnja promocija promet na web-lokaciju te možete vidjeti neposredni utjecaj tweetova i postova na blogu.

Saznajte više

Prilagođena izvješća: odredite koje podatke želite analizirati

Izradite vlastitu nadzornu ploču s mjernim podacima za svega nekoliko minuta. Umjesto probijanja kroz podatke pruža vam se izravan pristup odgovorima koje trebate. Izradite izvješća za dijeljenje sa suradnicima te objavite informacije koje treba podijeliti.

Saznajte više

Prilagođene varijable: izradite i analizirajte vlastite prilagođene segmente

Pomoću prilagođenih varijabli možete steći uvid u segmente korisnika te saznati što rade na vašoj web-lokaciji. Prilagođene varijable omogućuju prilagođavanje usluge Google Analytics i prikupljanje korisničkih podataka koji su bitni za vašu tvrtku.

Saznajte više

Napredna segmentacija: jednostavno analizirajte određene dijelove prometa

Zašto se u nekim posjetima ostvari prodaja u iznosu od 150 USD, a u nekima ne? To možete saznati pomoću naprednih segmenata. Primijenite unaprijed izrađene segmente, primjerice, "Posjeti s konverzijama" ili "Uobičajeni promet", ili izradite vlastite segmente. Analizirajte pojedinačne segmente ili usporedite više segmenata u svim izvješćima.

Saznajte više

Nadzorne ploče: organizirajte, pratite i dijelite ključne indikatore izvedbe (KPI-ove)

Započnite s nadzornom pločom "KPI-ovi tvrtke" koja sadrži najvažnije indikatore izvedbe organizacije. Izradite nadzornu ploču "SEO" za optimizaciju tražilice. Sve se nadzorne ploče mogu povlačiti i ispuštati, u cijelosti funkcioniraju pomoću widgeta te su vrlo prilagodljive.

Saznajte više

Prikaz: saznajte kojim se putom posjetitelji kreću po vašoj web-lokaciji

Google Analytics nudi brojne napredne alate za prikaz, uključujući izvješća Vizualizacija protoka i Google Analytics – prikaz na stranici. Izvješća Vizualizacija protoka analiziraju put kojim posjetitelji prolaze kroz vašu web-lokaciju. Pomoću izvješća Google Analytics – prikaz na stranici možete vizualno procijeniti radnje korisnika na vašim stranicama. Da bismo vam omogućili jednostavniju analizu, izradili smo niz grafikona za prikaz podataka na način koji vama odgovara.

Dijeljenje: sada svi u organizaciji mogu sudjelovati

Donošenje odluka na temelju podataka najbolje funkcionira kada je dijeljenje podataka između timova jednostavno. Alati za dijeljenje u usluzi Google Analytics omogućuju skladnu suradnju tima za kupovanje ključnih riječi s timovima za SEO i sadržaj. Pomoću značajke Obavješćivanje i upozorenja saznajte ako je došlo do neočekivanih izmjena te obavijestite suradnike. Označite ključne događaje u povijesti računa kako bi ih i drugi vidjeli. Jednostavno izradite i dijelite prilagođene nadzorne ploče za mjerne podatke koji su važni za vaše poslovanje.

API i prilagođavanje: sami odaberite format svojih podataka

Dostupne su vam aplikacije, dodaci i prilagodljive značajke za jednostavniju integraciju usluge Google Analytics u tijek rada organizacije. Iskoristite rješenja treće strane ili izradite svoje aplikacije pomoću API-ja usluge Google Analytics.