Prodajni resursi

Profesionalni fotografi i agencije, ovi resursi mogu vam pomoći da se istaknete kao vrhunski suradnici, mogu vam omogućiti dijeljenje čari Street Viewa u vidu virtualne stvarnosti i da svojim klijentima pružite mogućnost da s ponosom promoviraju svoj status na Street Viewu. Ako tražite uvjerljive podatke koji dokazuju moć ovog sadržaja, pogledajte i naše statistike virtualnih obilazaka.

Naljepnica s palcem gore

Naljepnice "Uđite"

  • Promovirajte novofotografirane tvrtke dodane na Street View
  • Ispišite ovaj dizajn naljepnice uz uslugu ispisivanja po vlastitom izboru
Pouzdani fotograf s palcem gore

Datoteka značke Pouzdani

  • Suradnici Street Viewa koji ispunjavaju uvjete mogu koristiti značku Pouzdanih fotografa u skladu sa smjernicama za prodaju i označavanje marke u nastavku
  • Osobe koje ne (ili više ne) ispunjavaju uvjete ne mogu upotrebljavati značku
karton s palcem gore

Google Cardboard

  • Uživajte u Street Viewu u virtualnoj stvarnosti
  • Pokažite klijentima i očekivanim klijentima najbolje iz svojeg portfelja
  • Sjajan poklon ili preskakanje
  • Dostupni su mnogi stilovi

Uloga Pouzdanih profića

Kao fotografu ili agenciji, fotografija na Street Viewu pruža moćno sredstvo za prodajnu ponudu. Kao tvrtki koja traži priliku za izlaganje, iskusan suradnik Street Viewa može vam pomoći da brzo i lako steknete vidljivost. Neovisno o vašoj ulozi u toj razmjeni, važno je da budete svjesni odgovornosti svake od strana, kako je opisano ovdje.

Prije nego započnete

Premda možda niste član programa Pouzdani fotografi, neke od donjih smjernica možda su relevantne i vama. Ako se želite pridružiti programu Pouzdani fotografi, pročitajte članak Što je potrebno da postanete pouzdani da biste saznali više o preduvjetima.

Smjernice za označavanje marke

Samo tvrtke koje su stekle status pouzdanih mogu upotrebljavati robnu marku Street View Google karata i značku pouzdanog fotografa kao marketinške elemente. Ako ste pouzdani fotograf profesionalac, pozivamo vas da ih iskoristite da biste istaknuli svoj status. Pouzdani fotografi profesionalci mogu upotrebljavati značku pouzdanog fotografa, tekstni logotip i originalne elemente za označavanje marke, uključujući Google karte i Street View ili bilo koje druge povezane logotipe. U nastavku su navedene neke stvari koje smijete, odnosno ne smijete raditi s njima. Ako smatrate da netko krši Googleovu dopuštenu upotrebu naših elemenata robne marke, možete prijaviti tu neprikladnu upotrebu.

Transparentnost i odgovornost

Street View slavi vjerno prikazivanje svijeta. Kad prodajete fotografske usluge, važno je da utjelovljujete istu transparentnost i da budete svjesni obaveza i prava koja se odnose na druge osobe, robne marke i lokalne zakone.