Prodajni resursi

Profesionalni fotografi i agencije, ovi resursi mogu vam pomoći da se istaknete kao vrhunski suradnici, mogu vam omogućiti dijeljenje čari Street Viewa u vidu virtualne stvarnosti i da svojim klijentima pružite mogućnost da s ponosom promoviraju svoj status na Street Viewu. Ako tražite uvjerljive podatke koji dokazuju moć ovog sadržaja, pogledajte i naše statistike virtualnih obilazaka.

Naljepnice "Uđite"

  • Promovirajte novofotografirane tvrtke dodane na Google Street View
  • Svega 35¢ po naljepnici, ovisno o naručenoj količini

Datoteka značke Pouzdani

  • Suradnici Street Viewa koji ispunjavaju uvjete mogu upotrebljavati značku Pouzdani u skladu sa smjernicama za prodaju i označavanje marke u nastavku
  • Osobe koje ne (ili više ne) ispunjavaju uvjete ne mogu upotrebljavati značku

Google Cardboard

  • Uživajte u Street Viewu u virtualnoj stvarnosti
  • Pokažite klijentima i očekivanim klijentima najbolje iz svojeg portfelja
  • Sjajan poklon ili preskakanje
  • Dostupni su mnogi stilovi

Uloga Pouzdanih profića

Kao fotografu ili agenciji, fotografija na Street Viewu pruža moćno sredstvo za prodajnu ponudu. Kao tvrtki koja traži priliku za izlaganje, iskusan suradnik Street Viewa može vam pomoći da brzo i lako steknete vidljivost. Neovisno o vašoj ulozi u toj razmjeni, važno je da budete svjesni odgovornosti svake od strana, kako je opisano ovdje.

Smjernice za označavanje marke

Robna marka i značka Pouzdani Google Street Viewa mogu se upotrebljavati kao vrijedni marketinški materijali. Ako ste pouzdani profić, pozivamo vas da ih iskoristite da biste proslavili svoj ugledan status. Pouzdani profići mogu upotrebljavati značku Pouzdani, tekstni logotip i elemente za označavanje marke, uključujući Google, Google karte, Street View ili bilo koje druge povezane logotipe. U nastavku su navedene neke stvari koje smijete odnosno ne smijete raditi s njima. Ako smatrate da netko krši Googleovu dopuštenu upotrebu naših elemenata robne marke, možete prijaviti tu neprikladnu upotrebu.

Transparentnost i odgovornost

Google Street View slavi vjerno prikazivanje svijeta. Kad prodajete fotografske usluge, važno je da utjelovljujete istu transparentnost i da budete svjesni obaveza i prava koja se odnose na druge osobe, robne marke i lokalne zakone.