Aplikacije koje funkcioniraju s Google Cloud Printom
Ovdje navedene aplikacije funkcioniraju s Google Cloud Printom. Kada pošaljete zadatak ispisa, možete ga pratiti na stranici za upravljanje Google Cloud Printom.

Na svim uređajima

Google Chrome
Sve otvorene kartice u pregledniku Chrome možete ispisati putem Google Cloud Printa. Na Chromebookovima je Cloud Print zadana opcija za ispis.
Googleove aplikacije za mobilne uređaje
Ako Gmailu ili Google disku pristupate u pregledniku telefona, možete ispisati bilo koju e-poruku, dokument, proračunsku tablicu ili neku drugu datoteku Diska pomoću Google Cloud Printa. Pomoću značajke print2docs također možete spremiti bilo koju datoteku na svoj račun na Disku.

Na Android uređaju

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print Androidova je aplikacija koja podržava nekoliko oblika ispisa, uključujući Google Cloud Print. Može ispisivati slike, web-stranice, događaje iz kalendara, kontakte, tekstne poruke, e-poruke, Google dokumente i druge datoteke.
Fiabee
Fiabee je aplikacija za sinkronizaciju s oblakom koja vam omogućuje ispis dokumenata na Google Cloud Printu iz Androidovih ili Chromeovih aplikacija.
Google Cloud Print
Cloud Print službena je Androidova aplikacija za ispisivanje na Google Cloud Printu s Android uređaja. Kada je instalirate, s njom podijelite dokumente, fotografije ili PDF-ove, odaberite pisač i opcije ispisa te jednostavno pritisnite Ispis. Otvorite tu aplikaciju da biste pregledali nedavno poslane zadatke ispisa, provjerili trenutačni status i odabrali preuzete datoteke za ispis.

Na iOS uređaju

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro iOS-ova je aplikacija koja vam omogućuje ispis na brojnim uslugama, uključujući Google Cloud Print. PrintCentral Pro omogućuje vam ispis e-poruka i privitaka, kontakata, web-stranica, tekstnih poruka i ostalog.

Na Mac ili Windows računalu

Bilo koji web-preglednik
Na svim web-stranicama na kojima vidite gumb "Ispis" uz logotip Google Cloud Print možete ispisivati bez napuštanja preglednika.
Google Cloud Printer za Windows
Google Cloud Printer olakšava ispis na pisačima u oblaku iz bilo koje aplikacije na Windowsima. Samo instalirajte pisač, a zatim ispisujte kao i iz bilo koje druge aplikacije.

Za poslovne korisnike i obrazovanje

Google Cloud Print Connector
Priključak za Google Cloud Print samostalna je verzija priključka ugrađenog u Chrome. Povezuje vaše stare pisače s Google Cloud Printom da biste im mogli pristupiti s bilo kojeg mjesta. Za razliku od Chromeova priključka, samostalna verzija izvodi se kao usluga za Linux ili Windows radi lakšeg upravljanja i prilagodbe potrebama poslovnih korisnika i škola.
uniFLOW
uniFLOW je siguran sustav za upravljanje ispisom i skeniranjem koji organizacijama omogućuje da kontroliraju postupak ispisa i upravljaju njime. uniFLOW pruža funkcije računovodstva, kontrole proračuna, preusmjeravanja zadataka i sigurnog ispisa za bilo koji pisač i omogućuje korisnicima da šalju zadatke putem Google Cloud Printa, Windows i Mac klijenata, e-pošte ili mobilnih uređaja.
PaperCut
PaperCut prati i kontrolira zadatke ispisa na uređajima koji podržavaju Googleov Cloud Print. Svi pisači kojima upravlja PaperCut podržavaju GCP i korisnički se računi mapiraju pomoću Googleovih identiteta.