Značajke

Chrome olakšava dovođenje modernih značajki HTML5 i web-aplikacija u učionice bez razmišljanja o tome hoće li ga naslijeđeni preglednici moći pratiti.

Preuzmite Chrome MSI

Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Preuzmite Chrome MSI

Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Brzina

Brzina pojačava učenje. Iz tog je razloga Chrome napravljen da bude brz na sve načine – počevši od radne površine, učitavanja web-stranica i pokretanja bogatih obrazovnih alata. Chrome se brzo pokreće čak i na starijim računalima, tako da možete uštedjeti i produljenjem vijeka postojećeg hardvera.

Sigurnost

Google Chrome for Education upotrebljava tehnologije poput Sigurnog pregledavanja i sigurnosnih okvira koje pomažu u zaštiti učenika i profesora od zlonamjernih web-lokacija, virusa, zlonamjernih softvera i krađe identiteta. Ugrađena zaštita preglednika Chrome od skriptiranja s web-lokacija pruža dodatnu sigurnost od web-lokacija koje pokušavaju napasti školsku mrežu ili ukrasti korisnički identitet.

Google Apps za obrazovanje

Chrome je u cijelosti predviđen za optimizaciju paketa proizvoda Google Apps for Education. Chrome podržava mnoge značajke koje nisu dostupne iz drugih preglednika, uključujući izvanmrežni Gmail, Dokumente i Kalendar, kao i upozorenja radne površine i uređivačke značajke poput povlačenja i ispuštanja te kopiranja i lijepljenja.

Jednostavnost

Preglednik Chrome jednostavan je za implementaciju i upravljanje. Umjesto da trošite vrijeme na konfiguriranje preglednika i pristupa internetu, IT administratori mogu prilagoditi i implementirati Chrome prema vašim potrebama. Na primjer, moguće je provesti upotrebu određenih proširenja i aplikacija Google web-trgovine pravilima grupe za sve učenike, a da se profesorima istovremeno omogući pristup drugim aplikacijama, proširenjima i web-lokacijama prema zadanim postavkama.

Prilagodivost

Chrome web-trgovina nudi na stotine proširenja i aplikacija za obrazovanje i suradnju koje možete kombinirati s preglednikom Chrome i distribuirati učenicima i profesorima. Potpuna podrška za HTML5 bez nadogradnji za OS učenicima i profesorima omogućuje pokretanje snažnih, skalabilnih web-aplikacija na sustavima Windows, OSX i Linux.

Nadogradnje

Implementacija preglednika Chrome znači veću učinkovitost i sigurnost bez potrebe da se nadograđuje OS ili kupuje skupi klijentski softver. Zadržite trenutačni preglednik i radite u starim aplikacijama iz preglednika Internet Explorer, a Chrome uvedite u cijeloj školi kako bi vam služio za sve ostalo.