Moderan preglednik za posao.

Implementirajte Chrome for Work u svojoj organizaciji i upravljajte njime.

Preuzmite Chrome MSI

Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Nije dostupno za Windows RT.

(Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Preuzmite Chrome MSI

Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Nije dostupno za Windows RT.

(Chromeov MSI paket za Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

S obzirom da ste na Chromebooku, ne morate preuzimati Chrome. Uživajte!

Kaplan

Prije nekoliko godina naši su se zaposlenici služili preglednikom samo da bi pristupili web-sadržaju. Sada su nam preglednici neophodni za poslovanje. Naša tvrtka radi na prelasku na rad u oblaku, a prebacivanje na Chrome korak je u tom smjeru."

– Patrick Della Peruta, direktor odjela računalne tehnologije

Sanmina-SCI

Jedan smo od proizvođača najsloženije elektronike u svijetu pa naša tvrtka Sanmina-SCI shvaća vrijednost ostvarivanja poslovne efikasnosti kroz pojednostavljivanje postupaka. Upotrebljavamo Chrome jer je složenost web-tehnologije pretopio u snažan preglednik koji se lako upotrebljava i kojim se lako upravlja.

– Elliot Tally, viši direktor, Poslovne aplikacije

News International

Nakon implementacije Chromea zaposlenici su nam rekli koliko je Chrome brži u usporedbi s našim starim preglednikom. Ako pokušate otvoriti 15 kartica u Internet Exploreru, usporit će se i zaustaviti. S Chromeom, na istom hardveru, to nije problem.

– Gareth Wright, voditelj poslovnih operacija

Pročitajte više

Ministarstvo vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država

Ponudom Chromea kao opcije preglednika omogućeno nam je potpuno iskorištavanje brzine Chromea – od brzog pokretanja do hitrog učitavanja web-lokacija – kao i mogućnost pristupa cijelom nizu modernih web-lokacija i veća poslovna produktivnost naših zaposlenika.

– Chris Bronk, viši savjetnik, Upravljanje informacijskim resursima, Ured za e-diplomaciju

Pročitajte više

Pearson

Tvrtka Pearson prigrlila je oblak, ponudivši tako svojim zaposlenicima pravi izbor i slobodu kako i gdje će raditi. Google Apps for Work, uz Chromeovu izvanrednu izvedbu i fleksibilnost, u srcu je te nove globalne kulture suradnje, otvorenosti i inovacije.

– Nik Clarke, potpredsjednik odjela za korisničko računalstvo

Appirio

Appirio voli Google Chrome for Work. Poslovanje vodimo u oblaku i potreban nam je siguran i jednostavan preglednik koji se lako implementira. Appirio je implementirao nadogradnju na Chrome za sve svoje zaposlenike, a Chrome for Work preporučujemo i svojim klijentima.

– Glenn Weinstein, tehnički direktor

Vision7 International

Što manji broj poziva za podršku, tim bolje, a nitko od zaposlenika ne zove nas u vezi s problemima s preglednikom Chrome.

– François van Doesburg, potpredsjednik tvrtke IS&IT

Pročitajte više

Državno Sveučilište Boise

Uz preglednik Chrome ne moram se brinuti hoće li pojedinačni korisnici prihvatiti i pravilno izvršiti ažuriranje koje može biti ključna sigurnosna značajka. Ažuriranja preglednika Google Chrome for Work vode računa o svemu.

– Peter Jurhs, tehnički direktor

Pročitajte više

Sixt AG

U tvrtki Sixt vjerujemo u budućnost weba i web-tehnologija. Pomoću preglednika Chrome for Work svim zaposlenicima dajemo siguran pristup webu, kao i većini svojih internih aplikacija. Chrome for Work tako se jednostavno konfigurira i implementira.

– Erich Sixt, izvršni direktorCEO

SNL Financial

U pregledniku Chrome for Work Google Apps ostvaruju svoj maksimum. Gmail uočljivo brže radi pa se zaposlenici SNL Financiala mogu usredotočiti na izvršavanje zadataka.

– Galen Warren, tehnički direktor

Bolnica Middlesex

Nadogradnja na Chrome prošla je neprimjetno, a to je uvijek dobra vijest za voditelja informatičkog odjela.

– Lud Johnson, voditelj IT odjela

Pročitajte više

Upravljanje s više od 100 pravila

Chrome for Work nudi više od 100 pravila koja će odgovarati potrebama vaše organizacije. Odaberite automatska ažuriranja kako biste dobili posljednje sigurnosne ispravke ili ručno ažuriranje za još veću kontrolu. Konfigurirajte kojim će aplikacijama i proširenjima zaposlenici imati pristup i upravljajte različitim dodacima. Možete čak uvesti privatnu web-trgovinu s prilagođenim i uređivanim aplikacijama, upravljati kompatibilnošću starijih aplikacija i još mnogo toga. Saznajte više u centru za pomoć usluge Chrome for Work.

Napredne značajke i podrška

Zaposlenici danas upotrebljavaju nekoliko različitih uređaja za rad. Chromeovo upravljanje u oblaku omogućuje vam prilagođavanje pravila i postavki za svoje zaposlenike putem weba, neovisno o tome upotrebljavaju li stolno računalo tvrtke ili vlastito prijenosno računalo. Upravljanje u oblaku za operativne sustave stolnih računala i podrška za Chrome dostupni su korisnicima usluge Google Apps. Ako niste korisnik usluge Apps i želite saznati više, registrirajte se ovdje.

Sigurnost

Google Chrome for Work upotrebljava sigurnosne tehnologije poput Sigurnog pregledavanja, testnog okruženja i automatskih ažuriranja za zaštitu vaše organizacije od napada zlonamjernih web-lokacija, virusa, zlonamjernog softvera i krađe identiteta. Naše unakrsno skriptiranje pruža zaštitu od web-lokacija koje pokušavaju ukrasti podatke tvrtke i zaposlenika.

Stabilnost

Chromeova višeprocesna arhitektura znači da se u slučaju rušenja jedne kartice neće srušiti cijeli preglednik. Prije svakog ažuriranja preglednika Chrome pokrenut ćemo tisuće kontinuiranih automatskih testova i prikupiti podatke sa svojih razvojnih i beta kanala radi povećanja stabilnosti.

Kompatibilnost

Budući da je uvijek ažuriran suvremenim web-standardima, Chrome vam omogućuje pokretanje najnovijih aplikacija u oblaku. Ako vaša organizacija treba naslijeđeni preglednik za pokretanje starijih aplikacija, isprobajte Chromeovu podršku za naslijeđene preglednike koja će pomoći informatičkom osoblju pri implementaciji preglednika Chrome uz istovremenu podršku za starije preglednike.

Brzina

Chrome je napravljen da bude brz u svakom pogledu – od pokretanja s radne površine, učitavanja web-lokacija i pokretanja složenih poslovnih web-aplikacija. Sa svakim novim izdanjem Chrome nastavlja poboljšavati svoj rezultat na testu Octane, mjerenju brzine izvođenja JavaScripta.

Produktivnost

Prijava u Chrome korisnicima omogućuje pristup njihovim aplikacijama, oznakama, proširenjima i drugim web-postavkama. To znači da vaši zaposlenici mogu lako nastaviti s radom na vlastitim uređajima i kada nisu u uredu.

Razvoj

Mnoge tvrtke razvijaju vlastite interne aplikacije. Chrome je dostupan na sustavima Windows, Mac OS X, Linux, OS Chrome, Android i iOS, što razvojnim programerima omogućuje stvaranje, testiranje i održavanje jedne web-aplikacije na svim platformama.