Saznajte više o usluzi Google My Business.

Bilo da ste tek započeli s korištenjem ili imate konkretno pitanje, ne brinite se jer imamo informacije koje će vam olakšati upravljanje vašim poslovnim informacijama na Googleu.

Česta pitanja

Proširi sve Zatvori sve
 • Kolika je cijena usluge Google My Business?

  Uslugu Google My Business svi mogu upotrebljavati besplatno. Doista, potpuno je besplatna. Isto tako možete posjetiti ovu web-lokaciju da biste saznali više o upotrebi Google oglasa za širenje svog poslovanja.

 • Koja je razlika između Google My Businessa, Google mjesta za tvrtke i Nadzorne ploče za Google+ stranice?

  Ako ste već koristili Google mjesta za tvrtke ili Nadzornu ploču za Google+ stranice za upravljanje podacima o tvrtki, vaš je račun automatski nadograđen na Google My Business.

 • Treba li mi usluga Google My Business ako već imam web-lokaciju?

  Google My Business dopunjuje vašu postojeću web-lokaciju, dajući tvrtki javni identitet i prisutnost pomoću profila tvrtke na Googleu. Podaci o tvrtki koje navedete mogu se pojaviti na Google pretraživanju, na Kartama i na Googleu+.

 • Što mi je potrebno za izradu poslovne web-lokacije?

  Samo profil vaše tvrtke na Googleu. Naš besplatni alat za izradu web-lokacije pomoću podataka profila vaše tvrtke automatski generira jednostavnu web-lokaciju. Možete dodati fotografije ili odabrati neki od raznih dizajna da biste svoju besplatnu web-lokaciju prilagodili svojoj tvrtki.

 • Mogu li se koristiti Google My Businessom čak i ako nemam prodavaonicu ili ured?

  Apsolutno. Bez obzira imate li kućni ured ili opslužujete određeno područje, podaci o vašoj tvrtki na Googleu mogu, ali ne moraju sadržavati adresu.

 • Kako mogu potvrditi svoju tvrtku?

  Za većinu tvrtki potvrda se sastoji od traženja, primanja i čitanja Googleove dopisnice za potvrdu. Postoje i druge mogućnosti potvrde. Saznajte kako potvrditi svoju tvrtku.

Pomoć je pri ruci.

Centar za pomoć

Potražite podršku za lokalne tvrtke ili pomoć u snalaženju na Googleu te u upravljanju i promidžbi svojih poslovnih informacija.

Saznajte više

Pridružite se zajednici

Zatražite pomoć od tvrtki koje su slične vašoj.

Saznajte kako vaša mala tvrtka može uspjeti online tako da se poveže sa stručnjacima i s drugim tvrtkama.

Pridružite se razgovoru

Započnite.

Registracija je besplatna i traje samo nekoliko minuta.
Već danas unesite profil svoje tvrtke i iskoristite ga.

Započnite odmah