GoogleGoogle Analytics

Izvješća o društvenim mrežama

Stiže revolucija društvenih medija i sve se brže širi. Pratite li što se događa? Pomoću izvješća o društvenim medijima možete pratiti učinak društvenih medija na vaše poslovne ciljeve i konverzije. Integrirani podaci o webu i društvenim mrežama omogućuju sveobuhvatni uvid u sadržaj i zajednice.

Društvene mreže

Pratite učinak društvenih medija na važne mjerne podatke

Izvješće Konverzije omogućuje da odredite vrijednost društvenih medija. Ono obuhvaća stope konverzije i novčanu vrijednost konverzija koje su ostvarene kao rezultat preporuka s pojedinih društvenih mreža. Povežite utjecaj društvenih medija i mjerne podatke koji su vam bitni postavljanjem relevantnih poslovnih ciljeva.

Saznajte više

Saznajte s kojih izvora na društvenim mrežama dolaze zainteresirani posjetitelji

Važno je saznati koje zajednice imaju utjecaja na vašu robnu marku. Izvješće Izvori na društvenim mrežama pokazuje kojim su putovima posjetitelji s društvenih mreža došli do vaše web-lokacije. To izvješće sadrži i mjerne podatke o aktivnosti i konverzijama za svaku društvenu mrežu.

Saznajte više

Otkrijte što vaši posjetitelji dijele i gdje

Gumb Google +1 i ostale značajke za dijeljenje na društvenim mrežama predstavljaju jednostavan način prosljeđivanja sadržaja dijeljenjem s prijateljima. Izvješće Dodaci za društvene mreže prikazuju koji se članci s vaše web-lokacije najviše dijele i pomoću kojih se gumba društvenih mreža dijele (na primjer, Googleov gumb "+1" ili gumb mreže Facebook Sviđa mi se). Osim toga, kartica Stream aktivnosti prikazuje radnje posjetitelja vezane uz vaš sadržaj na drugim web-lokacijama.

Saznajte više