AdSense čini razliku.

U 2015. korisnicima smo isplatili gotovo 10 milijardi dolara. To je snaga AdSensea.

Oglasi koji funkcioniraju za vas

Pogledajte kakvu razliku čine visokokvalitetni oglasi.

Oglasi – uključujući tekstualne, prikazne, oglase s bogatim medijima itd. – pregledavaju se kako bi se osiguralo da je sadržaj primjeren svima i prikladan za publiku kao što ste vi.

Pogledajte sve vrste oglasa

Postoji potražnja za vašim prostorom

Oglašavači neprestano licitiraju za oglasni prostor.

Milijuni oglašivača natječu se za oglasni prostor. To znači više novca, više relevantnih oglasa i više popunjenog oglasnog prostora.

Vi imate nadzor nad izgledom

Sami odlučujete koji će se oglasi prikazati.

Blokirajte oglase koje ne želite, odaberite gdje će se oglasi prikazati te izmijenite izgled i stil tekstualnih oglasa u skladu sa svojom web-lokacijom. Imate nadzor čak i nad time koje ćete kategorije oglasa dopustiti. Vaša web-lokacija. Vaša pravila.

Prilagođeno mobilnim uređajima

Povežite se sa svojom publikom gdje god se nalazila.

Mobilno oglašavanje dio je AdSensea. Responzivne oglasne jedinice automatski se prilagođavaju različitim veličinama zaslona kako biste mogli stvoriti sjajan korisnički doživljaj i nastaviti ostvarivati prihod kada korisnici pregledavaju vašu web-lokaciju na pametnom telefonu ili tabletu.

Prilagođeni uvidi

Pogledajte što funkcionira i ispravite ono što ne funkcionira.

Steknite pravi uvid pomoću izvješća o izvedbi.

Mjerni podaci o izvedbi pomažu vam saznati gdje odgovarajuće prilagodbe mogu povećati zaradu. Statistiku možete dohvatiti i u pokretu pomoću mobilne aplikacije AdSense.

Izvršite usporedbu i steknite uvide pomoću AdSense eksperimenata.

Brzo izradite, pokrenite i analizirajte A/B eksperimente bez izmjene koda. AdSense eksperimenti omogućuju vam da usporedite jednu od svojih postavki oglasa s varijacijom kako biste saznali koja ima bolju izvedbu.

Unaprijedite poslovanje pomoću AdSensea

Iskoristite dodatne značajke na svom AdSense računu.

Alatna traka Googleova izdavača

Pregledajte ažurirane informacije o svom AdSense računu prilikom pregledavanja u Chromeu. Dohvatite snimku zaslona svoje zarade i izvedbe web-lokacije izravno s alatne trake, kao i slojeve oglasa koji pružaju izvješćivanje unutar stranice i kontrole blokiranja.

Instalirajte alatnu traku