Pretvorite svoju strast u zaradu.

AdSense je besplatan i jednostavan način da ostvarite zaradu prikazivanjem oglasa na svojoj web-lokaciji.

ikona videozapisa

Upoznajte naše AdSense korisnike.

Nekoliko razloga zašto je gotovo 2 milijuna korisnika odabralo AdSense.

Prednosti

Pravi oglasi za vašu publiku.

Oglasi se pregledavaju kako bi se osiguralo da su visoke kvalitete i relevantni za vaš sadržaj ili publiku, čak i kada se pregledavaju na pametnim telefonima i tabletima. Rezultat? Od njih možete ostvariti veću zaradu.

Pogledajte sve prednosti

Prednosti

Vi sve nadzirete.

Blokirajte oglase koji vam se ne sviđaju, prilagodite gdje će se oglasi prikazati i odaberite vrste koje najbolje odgovaraju vašoj web-lokaciji.

Pogledajte sve prednosti

Prednosti

Prikazuju se samo najbolje plaćeni oglasi.

Uključite se u najveću mrežu mrežnih oglašavača koji licitiraju za vaš oglasni prostor kako biste iskoristili sve prednosti svojih oglasa.

Pogledajte kako to funkcionira

Priče o uspjehu

Naši izdavači

BuildEazy

Les Kenny izradio je web-lokaciju kako bi ljudima pokazao kako izrađivati stvari. Zahvaljujući AdSenseu povukao se u mirovinu kako bi se u potpunosti posvetio obradi drveta.

wikiHow

wikiHow upotrebljava AdSense od samog početka. Prihod ostvaren od AdSensea pomogao im je da povećaju broj zaposlenika s 2 na 24.

Navi Series

Ovaj direktorij na mreži u Japanu pomože lokalnim tvrtkama da se promoviraju, a to omogućuje izgradnju zajednice. Uz pomoć AdSensea Kenji Shinjo može se usredotočiti na sadržaj kako bi tvrtke mogle napredovati.

Pogledajte sve priče o uspjehu

Resursi

Iskoristite sve prednosti AdSensea.

Odgovore na sva pitanja pronađite ovdje.

Potražite praktičnu podršku i savjete o tome kako ostvariti veću zaradu od mrežnog sadržaja. Pronaći ćete centar za pomoć, videolekcije i društvene kanale putem kojih se možete uključiti u razgovor o AdSenseu.

Istražite AdSense resurse

Kao što je navedeno u Uvjetima i odredbama za AdSense, za sudjelovanje u AdSenseu morate biti punoljetni.

Ako niste punoljetni, roditelj ili skrbnik može poslati prijavu u vaše ime.

Na vašem Google računu nije naveden vaš datum rođenja. Da biste nastavili, ažurirajte svoje podatke ovdje i pokušajte ponovno.

Uspostavljena je veza između vaše trenutačne IP adrese i zemlje koju je sankcionirala američka vlada. Saznajte više.

Trenutačno vam ne možemo odobriti pristup AdSenseu.

Čini se da ovaj Google račun nije povezan s AdSense računom. To je u redu. Možete Google računom povezanim s AdSenseom ili se registrirati za AdSense račun već danas.

Vaš AdSense račun za ovu prijavu trenutačno je onemogućen zbog nevažećih klikova.

Preporučujemo vam da u svojoj e-pošti (uključujući mapu Neželjena pošta) potražite sve poruke u vezi sa statusom vašeg računa koje smo vam poslali. Više informacija potražite u čestim pitanjima o onemogućenom računu.

Vaš je AdSense račun za ovu prijavu trenutačno onemogućen zbog kršenja programskih pravila.

Preporučujemo vam da u svojoj e-pošti (uključujući mapu Neželjena pošta) potražite sve poruke u vezi sa statusom vašeg računa koje smo vam poslali. Više informacija potražite u čestim pitanjima o onemogućenom računu.

Zahvaljujemo na zanimanju za Google AdSense. Nažalost, nakon pregleda vaše prijave trenutačno vas ne možemo primiti u Google AdSense.

Ne postoji AdSense račun za ovu prijavu jer je vaša prijava trenutačno na pregledu. Pregledat ćemo vašu prijavu i javiti vam se e-poštom u roku od jednog tjedna od prijave. Kad dobijete odobrenje, moći ćete se prijaviti na račun i započeti s radom.