Promijenimo svijet.

Veća vidljivost. Više donacija. Više volontera. To će se dogoditi kad podijelite svoju poruku s ljudima za koje je najvjerojatnije da se žele angažirati.

The Fred Hollows Foundation

primatelj potpore Google Ad Grantsa

The Fred Hollows Foundation

primatelj potpore Google Ad Grantsa

"Uz Google Ad Grants uspjeli smo doprijeti do tisuća pristalica diljem zemlje koji nam pomažu da podizanjem svijesti potaknemo promjene."
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Pojavljujte se u Pretraživanju

Dosegnite one koji su najvažniji.

Google Ad Grants vaše oglase ciljane na pretraživačku mrežu prikazuje ljudima koji na Googleu traže neprofitne organizacije kao što je vaša i pomaže vam dosegnuti one koji još nisu upoznati s vašom misijom. Svoju poruku možete dijeliti s ljudima u cijelom svijetu ili se usredotočiti na one u svojoj blizini. Uz Google Ad Grants uvijek sve imate pod kontrolom.

Privucite dobrovoljne priloge

Pokrenite tijek donacija.

Google Ad Grants olakšava doniranje vašoj misiji. A uz jednostavnije doniranje veća je vjerojatnost da ćete donaciju i primiti.

Pogledajte što funkcionira

Detaljniji uvid za pametnije oglase.

Nakon što se vaši oglasi počnu prikazivati, uz Google Analytics i praćenje konverzija možete vidjeti koliko su uspješni. Koje su ključne riječi najučinkovitije? Koji oglasi privlače donacije ili angažiranje volontera? Saznajte odgovore na ta i još mnoga pitanja.