GoogleGoogle Analytics

Proširite svoje znanje o analizi

Google Analytics pruža brojne obrazovne resurse. Ako ste tek postali korisnik usluge Google Analytics ili već imate iskustva, potražite videozapise i članke da biste saznali što više o usluzi Google Analytics.

Početak rada

Na popisu postavki i u vodiču za početak korištenja nalaze se uobičajena pitanja korisnika prilikom postavljanja računa i početka analiziranja podataka. Centar za pomoć sadrži članke o svim značajkama i dijelovima usluge Google Analytics, uključujući implementaciju, najbolja rješenja za analizu i rješavanje problema. Ti alati omogućuju brz pristup informacijama te lakše donošenje poslovnih odluka.

Priče o uspjehu

Pitate se kako pomoću usluge Google Analytics unaprijediti web-lokaciju? Postoji cijeli niz priča o uspjehu korisnika koje vas mogu nadahnuti i dokazati da je to moguće. Saznajte više

Seminari i videozapisi

Certificirani partneri za Google Analytics redovito pružaju obuku za Google Analytics. Odaberite tečaj za početnike (101), za srednju razinu korištenja (201) i napredne korisnike (301). Potražite tečajeve u vašem području.

Videozapisi na službenom kanalu YouTube za Google Analytics obuhvaćaju sve teme, od početnika do naprednih korisnika. Želimo da ocijenite videozapise te nam kažete što vas još zanima.