GoogleGoogle Analytics

Dođite do bitnih informacija

Usluga Google Analytics ne omogućuje samo praćenje prodaja i konverzija. Tu možete saznati i kako posjetitelji koriste web-lokaciju, kako su došli do web-lokacije i kako ih potaknuti da je nastave posjećivati.

Alati za analizu

Usluga Google Analytics izrađena je na naprednoj jednostavnoj platformi za izvješćivanje pa u samo nekoliko klikova možete izabrati koje podatke želite pregledati te prilagoditi izvješća.

Saznajte više

Sadržaj Google Analytics

Pomoću izvješća o sadržaju možete saznati koji dijelovi web-lokacije imaju dobru izvedbu, koje su najtraženije stranice kako biste korisnicima pružili kvalitetnije iskustvo.

Saznajte više

Analiza društvenih mreža

Internet je mjesto za druženje, a Google Analytics prati uspješnost vaših programa na društvenim medijima. Možete analizirati kako posjetitelji koriste značajke za dijeljenje na web-lokaciji (poput Googleovog gumba +1) te njihove radnje vezane uz vaš sadržaj na društvenim platformama.

Saznajte više

Analiza mobilnih medija

Google Analytics omogućuje praćenje utjecaja mobilnih medija na vaše poslovanje. Osim toga, ako izradite mobilne aplikacije, Google Analytics nudi paket za razvoj softvera za sustave iOS i Android da biste mogli pratiti kako ljudi koriste vašu aplikaciju.

Saznajte više

Analiza konverzija

Saznajte koliko korisnika privlačite, koliko prodaja ostvarujete i što korisnici rade na vašoj web-lokaciji uz pomoć niza značajki za analizu usluge Google Analytics.

Saznajte više

Analiza oglašavanja

Što bolje iskoristite oglašavanje tako da provjerite izvedbu svojih oglasa za društvene mreže, mobilnih oglasa, oglasa uz pretraživanje i prikaznih oglasa. Povežite radnje na web-lokaciji s marketinškim kampanjama da biste stekli bolji uvid i poboljšali izvedbu oglašavanja.

Saznajte više

Galerija aplikacija usluge Google Analytics

Proširite uslugu Google Analytics na nov i uzbudljiv način. Pristupite cijelom nizu aplikacija putem galerije aplikacija usluge Google Analytics za jednostavnije prikupljanje više relevantnih podataka, automatiziranje izvješća i organizaciju podataka u skladu s vašim poslovanjem.  Saznajte više