To je to što me zanima!

U Rusiji je uzela broncu, sad je red da Vatreni donesu medalju

Karatistica iz Velike Gorice u Sočiju je zablistala na Europskom prvenstvu. Do bronce je Ines došla u konkurenciji mlađih seniorki, u kolekciji ima gotovo 150 medalja
Vidi originalni članak

Velika, golema dvorana, sve blješti, atmosfera sjajna... Bio je baš užitak nastupati u Sočiju, taj ambijent me i pogurao do medalje, kaže Ines Grdenić (18), brončana s EP-a.

Do medalje je Ines došla u konkurenciji mlađih seniorki, dok je kod juniorki srebro osvojila Jelena Pehar, a broncu Sadea Bećirović.

Sve zadnjeg dana.

- Navijali smo cijelo vrijeme jedni za druge, po cijele dane smo bili u dvorani kao pravi tim. Kad sam vidjela da su Jelena i Sadea osvojile medalje, i ja sam imala dodatni motiv. Ma bilo je sjajno, baš sjajno - oduševljena je Ines, koja u kolekciji ima gotovo 150 medalja otkad se bavi karateom.

- Ova je najvažnija. U najstarijem je uzrastu, a to znači da je najteže do nje doći. Šteta zbog poraza u polufinalu, ali izgubila sam od kasnije prvakinje - rekla je mlada Velikogoričanka.

Nije bilo vremena za turizam.

- Otišli smo jednom do Sočija. Simpatičan je to gradić, jako lijep, ali tamo vam je sve u nogometu. Na svakom koraku nešto o SP-u, cijeli su u tome. Ma sigurna sam da će i nogometaši uživati - kaže Ines.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zabrana 06.02.2018.

    hahahaha koji naslov!

Komentiraj...
Vidi sve komentare