Pogledajte na čemu trenutačno radimo

Istražite društvenu stranu Google karata, saznajte savjete i trikove te se povežite s drugim korisnicima.

Pratite naše putovanje

Upoznajte nove Google karte

Doživljaj osmišljen tako da istakne ono što vam je najvažnije u svakom pretraživanju.

Krećite se bez ikakvih problema

Krećite se cestom kao profić. Google karte dinamično preusmjeravaju na temelju informacija o prometu u stvarnom vremenu i u isto vrijeme predlažu u kojoj biste traci trebali biti.

Photo

Recite zbogom zastojima

Google karte mogu vam pomoći pri pronalasku najbolje rute do odredišta praćenjem informacija o prometu u stvarnom vremenu.

Photo

Uvijek budite korak ispred

Više se ne morate brinuti da ćete propustiti izlaz s autoceste. Navigacija od jednog do drugog skretanja i cestovno navođenje prate svaki vaš korak.

Photo

Promijenite rutu u vožnji

Google karte dinamično preusmjeravaju na temelju obrazaca o nadolazećem prometu i time vam omogućuju da izbjegnete zastoje u prometu.

Dobro došli u četvrt

Čeka vas čitav niz mjesta koja morate istražiti. Tražite mjesto gdje možete nešto pojesti? Potražite restorane u blizini, pronađite onaj koji vam se sviđa, zavirite u njega i rezervirajte stol – sve je to moguće učiniti na Google kartama.

Photo

Ljudi dijele mišljenja

Ne možete se odlučiti između dva mjesta? Pregledajte recenzije i fotografije lokalaca kako biste se bolje informirali i donijeli odluku. Ili još bolje, pridružite se lokalnim vodičima i dijelite svoja omiljena mjesta.

Photo

Gledajte kroz zidove

Obiđite svoje odredište prije nego što otputujete pomoću Street Viewa i tlocrta unutrašnjosti.

Vaš svijet. Kao nikada prije.

Što predstavlja karta kada nudi više od karte? Ona predstavlja obilazak Mjeseca, kartu za Mars i prikaz Zemlje iz ptičje perspektive s najviših planina i iz najnižih dolina i svugdje između.

Photo

Svemir čeka na vas

Pregledajte Mliječni put, kratko se zaustavite na Marsu i pogledajte lice Mjeseca. Nije vam potreban svemirski brod.

Photo

Posjetite bilo koji grad na svijetu

Koristite Satelit i Street View da biste ponovo posjetili mjesta na kojima ste već bili i otkrili mjesta koja ste oduvijek željeli posjetiti.

Photo

Zavirite u najveća svjetska nalazišta

Pomoću Umjetničkog projekta možete posjetiti Versajsku palaču, obići Bijelu kuću, Nacionalni muzej u Tokiju i još mnogo toga.

Karte prilagodite sebi

Prijavite se u Google da biste potpuno prilagodili Karte sebi. Spremite kućnu adresu i adresu tvrtke, bilježite mjesta koja ste recenzirali i brzo pristupite mjestima koja ste nedavno pretraživali.

Photo

Recite svima

Podijelite svoje znanje o lokalnim mjestima i ispričajte priču bogatu detaljima tako da napravite prilagođenu kartu "Moja karta" omiljenih mjesta u blizini i dalje.

Photo

Odmorite prste

Spremite kućnu adresu i adresu tvrtke na Google kartama i one će se automatski popuniti za brže pretraživanje. Aplikaciji Google karte možete također dodijeliti pristup kontaktima na Androidu i iPhoneu za brzo pretraživanje spremljenih adresa.

Photo

Podijelite svoje misli

Recenzijama pohvalite mjesta koja volite, ocjenama kritizirajte mjesta koja vam se ne sviđaju, dodajte vlastite fotografije i bilježite svoje aktivnosti na svakom koraku.

Na mobilnom uređaju

Preuzmite Google karte

Redizajnirana aplikacija Google karte za Android uređaje, iPhone i tablete omogućuje bržu i jednostavniju navigaciju i pretraživanje vašeg svijeta.

Download on the App Store Get it on Google Play

Dajte svoj doprinos Google kartama

Vaši doprinosi čine Google karte boljima za svakoga.


Lokalni vodiči

Zaradite nagrade doprinosom Kartama.


Izradite Street View

Podijelite svoj svijet u 360°.


Angažirajte profića za Street View

Promovirajte svoju tvrtku virtualnim obilaskom.


Tlocrti unutrašnjosti

Integrirajte tlocrte pomoću Google karata.