Pravila o privatnosti

Objašnjavaju koje informacije prikupljamo i zašto, kako ih upotrebljavamo te kako se pregledavaju i ažuriraju.

Pročitajte naša pravila o privatnosti

Uvjeti pružanja usluge

Opisuju uvjete koje prihvaćate kada upotrebljavate naše usluge.

Pročitajte naše uvjete pružanja usluge

Saznajte više o privatnosti i sigurnosti

Predani smo zaštiti vaše privatnosti, pružanju veće sigurnosti i razvoju jednostavnih alata koji vam omogućuju izbor i nadzor.

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti

Kada upotrebljavate naše usluge, povjeravate nam svoje podatke. Saznajte više o načinu na koji čuvamo privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka, a i kako vam omogućujemo nadzor nad njima.

Googleov centar za sigurnost

Održavanje sigurnosti weba za sve korisnike zajednička je odgovornost. Saznajte što sami možete napraviti da biste zaštitili sebe i svoju obitelj na internetu.

Anonimni način

Saznajte kako pregledavati u anonimnom načinu u Google Chromeu, tako da se stranice koje otvorite i datoteke koje preuzmete ne zapisuju u Chromeovu povijest pregledavanja, odnosno preuzimanja. Saznajte kako pristupiti anonimnom načinu.

Moj račun

Priručnik za privatnost na Googleovim proizvodima

Prilikom upotrebe Gmaila, Pretraživanja, YouTubea i drugih Googleovih proizvoda imate mogućnost nadzora i zaštite svojih osobnih podataka i povijesti upotrebe. U Priručniku za privatnost na Googleovim proizvodima možete pronaći informacije o tome kako upravljati nekim značajkama privatnosti ugrađenim u Googleove proizvode.